dimarts, de juliol 25, 2006

SERIES TV: RESCUE ME


Aquí començo la meva primera crítica de series de la televisió.
La sèrie es centra en la vida i els problemes de un equip de bombers de la autoescala 62 de la ciutat de nova york. El pilar mestre del que surt tota la trama argumental es un bomber anomenat Tommy Gavin, interpretat per Denis Leray; Gavin es un home pertorbat per els records de tots els companys de feina que va perdre el 11 de setembre, separat, alcohòlic, paranoic, addicte a les benzodiazepines, de temperament irascible, però genial en la seva feina i puntal indispensable per a que l’equip de la autoescala 62 no es desintegrí a sí mateix.
Els capítols mesclen en la seva justa mesura l'humor negre i el drama, el dia a dia en un parc de bombers i com cada personatge afronta les situacions estressants de cada dia a la seva manera i com poc a poc Tommy Gavin es va desquiciant cada cop mes.
Exquisidament realitzada, té moments molt bons, no soc un sibarita, ni un aficionadillo que pugui revatir a ningú amb un mínim de coneixements cinematogràfics, però m’adono quan una feina esta ben feta.
Hi ha moments en que la sèrie aconsegueix una tensió emocional increïble, esta molt ben dirigida i la selecció de la banda sonora esta molt cuidada.
Al nostre país només ha arribat a través de les plataformes digitals que tinguin el canal de la FOX, o a través de la euskal televista.
A l’abril d’aquest any va sortir el pack amb la primera temporada en DVD

http://www.fnac.es/dsp/?servlet=extended.HomeExtendedServlet
&Code1=1139128387&Code2=214&prodID=583150


El enllaç a la web oficial de la sèrie de la fox amb vídeos, jocs, i etc...

http://www.fxnetworks.com/shows/originals/rescueme/

I per últim aqui deixo un troç de la sèrie que he trobat al you tube amb la cançó que hem flipa tant dels stereophonics... es la hostia el que s'arriba a trobar al youtube

Etiquetes de comentaris: