dissabte, de setembre 29, 2007

Mas videos frikis de bomberos

Grácias a la colaboración de mi buen amigo Albert, podemos disfrutar de lo último en los hits musicales de los bomberos francofónos de suiza.
La letra de este rap versa sobre las llamadas inoportunas que se hacen al número de emergencia de los bomberos suizos (118)



Es una innovación a nivel de la educación de la población, pero en todo caso es otro mas para la colección de videos friquis de bomberos...

Etiquetes de comentaris: ,

dissabte, de setembre 01, 2007

Super Miriam


Avui el periódico de Catalunya publica en portada la foto de la meva companya d'entrenament i amiga Míriam. La Míriam (encara que estic segur que no li agradarà gens que els seus companys d'entrenaments i d'oposició ho diguem) ha fet historia ja que serà la primera bombera del cos de bombers de Barcelona. Va opositar amb tots, essent un mes, i sense barems de noies o sigui que no hi havia cap tipus de discriminació positiva, va demostrar que esta a l'alçada de qualsevol tio. Ella, a demés de ser una de les meves companyes d'entrenament al badrena, es sobretot una tia honesta, aquest detall es veu en la seva mirada que es transparent a tot. Nosaltres, els que seguim entrenant i opositant, perdem una gran companya pero en contrapartida Barcelona guanyara una gran bombera, n'estic segur. Per a ella queden enrere dies de patiment entrenant com uns burros pujant rampes per Montjuïc (ella sempre anava amb el grup dels de davant) encara que ens va prometre l'últim dia que la vaig veure que vindria un dia a veure'ns al estadi Joan Serraïma. Per a els demés encara ens queda un any mes de infern JA JA JA!!!

L'article del periodico:

http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=437474&idseccio_PK=1022

http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idtipusrecurs_PK=7&idnoticia_PK=437475

http://www.elperiodico.com/vivo/recursos/pdf/bomberascas.pdf

Etiquetes de comentaris: