dimarts, de gener 02, 2007

DuLcE €squizo-NAvIdAD

Aquestes festes passaran a la historia no per que els de TV3 van decidir que aquest any havíem de empassar raïms mentre admiràvem el increïble edifici d'oficines fàl·lic de la plaça de les glòries, sinó per la implacable invasió de pares noëls que mitjançant cordes, escales de mà i escales de cordino han col·lonitzat els balcons de aquesta urbe post-moderna anomenada Barcelona.


¿Com una ciutat bressol del modernisme, a la avantguarda en la innovació i el disseny, plagada de volums arquitectònics eclèctics, ha pogut ser l'escenari d'aquest fenòmen tant summament Kitsch? La meva sensibilitat ha acabat sortint afectada, l'altra nit vaig somiar que aquests petits pares noël cobraven vida i trepaven a les vivendes amb ànim de destrucció i sed de sang com si fossin els petits monstres malparits de la pel·lícula Gremlins.

Per sort tot acabava bé gràcies a que els múltiples cossos policials que patrullen Barcelona van poder controlar la situació a trets.

Part de la culpa la tenen les botigues multipreu regentades per asiàtics de les que han estat el producte estrella durant la present campanya comercial de Nadal, jo per si de cas no n'he penjat cap al balcó.


Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Blogger Norma said...

A més d'un blog he sentit anomenar-los papa noels suicides, perquè semblava que s'estiguéssin penjant dels balcons :P

10:50 p. m.  
Blogger aspirinocrece said...

Home.. intents de suicidi a part son uns papanoels que desperten en tots sentiments de desconfiança...

11:57 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home