diumenge, de gener 01, 2006

1 de enero del 2006

Comencem un altre any, 2006 sona a exòtic, sona a llunyà, però el fet es que el 2006 ja esta a aquí i les coses no han canviat gaire en essència.L’únic que ha canviat a Barcelona (el meu territori de interrelació amb la humanitat) es que no pots donar ni tres passes  sense trobar-te amb un cotxe patrulla dels mossos d’esquadra.
Recordant el passat, ara fa un any, me’n recordo que veia una ambulància del 061 que anava cap a urgències a tota pastilla i pensava hosti que xulo que hi deuran de portar-hi dins? Ara només significa una cosa... FEINA que se’n vagin al clínic a descarregar.
Aquest cap d’any aprofitant un canvi de torn magistral he sortit  amb la Montse i les seves amigues. La idea va ser sortir a la festa que muntaven els de medicina de l’UB a el pavelló esportiu de les corts. Era de medicina per que per a que et servissin un cubata hem vaig tirar 50 minuts fent cua, ara entenc que aquest bons nois i noies l’any que ve quan comencin la residencia i hagin de visitar a algú als consultoris d’urgències tinguin cues de fins a 8 hores d’espera. Es lo que hay. Hauria d’haver esperat mes per a que hem receptessin un ibuprofeno.

Etiquetes de comentaris: