dimarts, de setembre 20, 2005

Excarceració


Es fa el primer campionat de excarceració a Barcelona i a la tele no en diuen res...
Jo he col·laborat fent d'assesor interior, encara que jo feia de jutge i estaba fent teatrillo fingint estar lesionat segons les indicacions del jutges anglesos, he viscut les sensacions paregudes a les que deu sentir una victima atrapada en un vehicle real... La por de quan sents que els bombers et busquen i no arriben a tú... la por de quan estan tallant el cotxe.
Per sobre de qui ha guanyat i qui ha perdut hi ha una qualitat humana en tots els casos on he estat que no es pot valorar amb cap questionari.
Lo divertit del cas es que com en un mateix dies feies 3 o 4 escenaris diferents tenies la sensació que t'anaves fotent pinyos per tota la geografia espanyola desde el "tranquilo quillo" dels andalusos al "com estas" de aquell infermer andorrá que no va deixar de parlarme en tot moment a dins de un dels casos mes complicats.
En fí moltes senacions que ja habia viscut desde l'altre cantó coma infermer assistencial i que fins que no les vius com a victima no n'ets conscient.
El primer abordatge, el tranquil·litzar a la victima son temes capitals, a demés del ABCD, valoració primaria i secondaria etc...
si voleu mes informació podeu mirar la web dels organitzadors la APRAT

Etiquetes de comentaris: